Aragorn Video & Foto

By: Dzunain MH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 6-Jan-2009 13:30 Email | Share | | Bookmark
Birthday Party Shana @ Keramat

Last Saturday, Zaza's cousin held a birthday party for her daughter, Shana...yang ke 10 tahun if I'm not mistaken. By right, the party was scheduled in December. However, due to the landslide at Bukit Antarabangsa (where they live...tapi apartment mereka selamat utk diduduki), it was postponed to last Saturday.

As usual, I brought my new camera to test power...

Below is a short video footage taken using my camera.



Friday, 26-Dec-2008 10:18 Email | Share | | Bookmark
TT Bangi #5

TT minggu tu nampak lebih meriah dengan adanya ramai photographer yang menghadirkan diri, termasuklah otai Engku, Pevey dan Kukubesi.

Aku sendiri cadangnya nak lepak kejap aje. Dah layan borak, hanyut jugak sampai pukul 2 am. Aku rasa tak lama lagi jadi TT Bangi aka MAC...he3x...

Nak tahu mcm mana havoc/meriahnya malam tu, boleh la layan sikit video footage dari Mkll aku...he3x..



Wednesday, 24-Dec-2008 19:32 Email | Share | | Bookmark
Pantai Medical Centre

My mrs had a minor surgery dekat PMC. Berkampung di sana for 4 nights. Got myself to try out my new baby, 5D Mkll, especially the movie mode, and tak lupa shoot foto pada kadar ISO tinggi...(hmmm lumayan)



The following shots pulak were taken using ISO 1600 - 2500.
















Sunday, 21-Dec-2008 13:47 Email | Share | | Bookmark
CORPORATE EVENT : FX MALAY - 20/12/08

Aku bertugas sebagai Official Videografer bersama dua orang lagi krew. Seorang incharge untuk capture still video/live telecast, seorang lagi akan ambil shots menggunakan flycam, and as for me pulak akan ambil shots yang later akan digunakan untuk compliment shots dari dua video footage tu.

Antara artis yang turut menjayakan majlis ini adalah Jay Jay, Ezelyn dan Sabri Yunus.


Friday, 19-Dec-2008 09:24 Email | Share | | Bookmark
NEW FAMILY MEMBERS

Alhamdulillah...setelah sekian lama menunggu, akhirnya dapat jugak Panasonic 102B and Canon 5D Mkll. Dapat la aku gunakan esok untuk Company event di PWTC.

Aku akan update performance these 2 equipment, especially the Mkll..he3x.





Looks like my beloved 5D Mk l is on sale now...sekali dengan BGE4. For now, dah reserve for a friend. The best thing whoever yang beli this body ialah shutternya baru tukar. Below 500 shots beb. All in 9.5/10 condition.

Anyway, BOOKINGS FOR 2009 dah pun dibuka.

Please drop me a call anytime at 019-6450188 atau 019-3041453.

Regards.



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net